Παπουτσάνης: Νέα συνεργασία με την ισπανική DIA

Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014 11:43
UPD:11:45

Νέα συνεργασία με την ισπανική αλυσίδα DIA (Distribuidora Internacional de Alimentación) ξεκίνησε η Παπουτσάνης, για την παραγωγή στερεών σαπουνιών τα οποία θα διατίθενται σε Ισπανία, Γαλλία και Πορτογαλία. 

Η εισηγμένη στο Χ.Α. εταιρεία εκτιμά ότι ο ετήσιος κύκλος εργασιών από τη συμφωνία δύναται να ανέλθει μέχρι 1,2 εκατ. ευρώ.

«Η επίτευξη της συνεργασίας επιβεβαιώνει έμπρακτα τις επενδύσεις και τη στρατηγική που ακολουθεί η εταιρεία σε όλα τα επίπεδα με πρωταρχικό στόχο την παραγωγή προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας και ανταγωνιστικού κόστους αλλά και την αναπτυξιακή της πορεία μέσω νέων συνεργασιών και διεύρυνσης των υφιστάμενων», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Παπουτσάνης.

Η αλυσίδα DIA, η οποία διανέμει προϊόντα καθημερινής περιποίησης, είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών της Ισπανίας και συμμετέχει στο Ibex 35.  Το 2013 ο ενοποιημένος τζίρος ανήλθε σε 11,476 δισ. ευρώ, ενώ διαθέτει 7.328 καταστήματα στις χώρες που δραστηριοποιείται.

Η Παπουτσάνης ανακοίνωσε επίσης ότι οι πωλήσεις του εννιαμήνου έχουν αυξηθεί κατά 9% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΑΠ



Σχολιασμένα