Στο Χαλάνδρι η νέα έδρα της Vodafone - Panafone

Τρίτη, 11 Μαΐου 2004 14:57

Την αλλαγή της έδρας της εταιρείας από το Μαρούσι στο Χαλάνδρι Αττικής αποφάσισε η σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Vodafone-Panafon ΑΕΕΤ. Αποφάσισε επίσης την τροποποίηση του σχετικού άρθρου 3 του καταστατικού της εταιρείας

Η σημερινή συνέλευση ενέκρινε και τη χορήγηση από την εταιρεία Vodafone Group Plc σε όλους τους εργαζομένους της εταιρείας, ως επιβράβευσή τους, δικαιωμάτων για την απόκτηση μετοχών της Vodafone Group Plc, σύμφωνα με το προτεινόμενο πρόγραμμα AESA.

Εγκρίθηκε παράλληλα η χορήγηση σε ορισμένα διοικητικά στελέχη της εταιρείας ενός συνδυασμού δικαιωμάτων προαίρεσης επί μετοχών της Vodafone Group Plc και δικαιωμάτων επιβράβευσής τους σε μετοχές της Vodafone Group Plc, σύμφωνα με το προτεινόμενο πρόγραμμα GLTIP.

Η συνέλευση ενέκρινε τη χρηματοδότηση του κόστους των μετοχών που θα αποκτηθούν από το καταπίστευμα, προκειμένου να ικανοποιηθούν τα ασκηθέντα από τους εργαζομένους δικαιώματά τους απόκτησης μετοχών της Vodafone Group Plc και απόκτησης δικαιωμάτων προαίρεσης επί μετοχών Vodafone Group Plc.

Εγκρίθηκε τέλος η χρηματοδότηση του καταπιστεύματος και η υπογραφή νέας Χρηματοδοτικής Συμφωνίας με την Vodafone Group Plc, και τον Καταπιστευματοδόχο του Καταπιστεύματος.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα