Σεμινάριο για την ασφαλή εργασία σε ύψος

Πέμπτη, 13 Μαΐου 2004 16:39

Σεμινάριο με θέμα «Ασφαλής Εργασία σε Ύψος» διοργανώνουν την Τετάρτη 2 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Novotel στην Αθήνα η Εργονομία Α.Ε. σε συνεργασία με την εταιρεία Gamesystem.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται με την ευκαιρία της επικείμενης εφαρμογής στη χώρα μας, από τον Ιούλιο, της Κοινοτικής Οδηγίας 2001/45/ΕΚ, που θέτει αυστηρές προδιαγραφές για τις υποχρεώσεις του εργοδότη σχετικά με τη λήψη μέτρων προστασίας και τη χρήση του εξοπλισμού εργασίας, για τις εργασίες σε ύψος.

Στο σεμινάριο θα αναλυθούν οι βασικές αρχές για ασφαλή εργασία σε ύψος, η νέα νομοθεσία καθώς και τα σχετικά ευρωπαϊκά πρότυπα. Παράλληλα θα παρουσιασθούν η ευρωπαϊκή εμπειρία και οι ολοκληρωμένες τεχνικές λύσεις, που διατίθενται για όλους τους κλάδους και εργασίες που σχετίζονται με ύψη, όπως για εργασίες σε πυλώνες και ιστούς της κινητής τηλεφωνίας αλλά και της ΔΕΗ, για βιομηχανίες, διυλιστήρια, πρόσβαση σε στέγες και οροφές, κατασκευές και τεχνικά έργα γερανογέφυρες, ski – lifts, διάσωση, όψεις κτιρίων, φρεάτια και φωταγωγούς.

Στο σεμινάριο θα παρευρεθούν κορυφαίοι εκπρόσωποι του κλάδου ενώ εισηγητές θα είναι οι Δρ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Διδάκτωρ Χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών και ο Bernard Cuny, Πρόεδρος και Ιδρυτής της Gamesystem.

Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο ανέρχεται στα 300 ευρώ με δυνατότητα χρηματοδότησης από τον ΟΑΕΔ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο 210-2773327, e-mail: [email protected] .

Η Εργονομία ΑΕ δραστηριοποιείται στην Ασφάλεια και Υγεία της Εργασίας. Η Gamesystem, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της Εργονομία Α.Ε., είναι ο κορυφαίος οργανισμός στην Ευρώπη στα συστήματα Ασφαλούς Εργασίας σε Ύψος.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα