Επενδύσεις στην Ελλάδα σχεδιάζει η Samsung Medison

Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2014 18:14
UPD:18:19
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Ο Υπουργός κ. Δένδιας συναντήθηκε με τον εκτελεστικό διευθυντή της Samsung Medison κ. Wayne Spittle και τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Samsung Healthcare Ελλάδας κ. Αδαμόπουλο.

Για τα σχέδια επένδυσης στην Ελλάδα στον τομέα του ιατρικού εξοπλισμού και την πρόθεσης δημιουργίας στη χώρα μας Κέντρου Εκπαίδευσης, στον ίδιο τομέα, για όλη την Ευρώπη ενημέρωσαν του υπουργό Ανάπτυξης Νίκο Δένδια οι εκπρόσωποι της Samsung Medison κατά τη συνάντηση που είχαν σήμερα μαζί του.

 Ειδικότερα ο υπουργός   κ. Δένδιας συναντήθηκε με τον εκτελεστικό διευθυντή της Samsung Medison κ. Wayne Spittle και τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Samsung Healthcare Ελλάδας κ. Αδαμόπουλο.

Ο κ. Δένδιας χαιρέτισε από την πλευρά του την πρόθεση του Ομίλου και διαβεβαίωσε ότι θα παρασχεθεί κάθε δυνατή διευκόλυνση από πλευράς των αρμόδιων υπηρεσιών του υπουργείου.

Εξέφρασε επίσης τη σταθερή, όπως είπε, βούληση της Ελληνικής Κυβέρνησης για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων στη χώρα μας και αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες του υπουργείου Ανάπτυξης για τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και την απλοποίηση των διοικητικών διαδικασιών.   



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα