Τρία βραβεία για τον όμιλο ΕΛΠΕ

Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2014 15:51
UPD:15:52
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ

Με τρία πρώτα βραβεία (GOLD) βραβεύτηκε o όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια στον διαγωνισμό των Health & Safety Awards για την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στην Υγιεινή & Ασφάλεια στον εργασιακό χώρο.

Η σχετική εκδήλωση διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Boussias Communications και το περιοδικό  Plant Management, υπό την αιγίδα του ΣΕΒ και την υποστήριξη του ΕΛΙΝΥΑΕ και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Τα τρία πρώτα βραβεία αφορούσαν τις κατηγορίες Πετρέλαιο & Πετροχημικά, Πρωτοβουλίες Εκπαίδευσης & Ευαισθητοποίησης, και Βελτίωση Απόδοσης Συστήματος Υγείας & Ασφάλειας, μετά από υποβολή αντίστοιχων προτάσεων από την Δ/νση Υγιεινής, Ασφάλειας, Περιβάλλοντος & Βιώσιμης Ανάπτυξης του ομίλου ΕΛΠΕ, οι οποίες αξιολογήθηκαν online από τα μέλη της κριτικής επιτροπής.

Ακόμη, σε ειδική τελετή που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ) στο Ευγενίδειο Ίδρυμα, παρουσία του υπουργού Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Ι. Μανιάτη, τα ΕΛΠΕ βραβεύτηκαν για άλλη μια φορά με το 3ο βραβείο στην κατηγορία Οργάνωσης & Διοίκησης για τα περιβαλλοντικά θέματα.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΛΠΕ



Σχολιασμένα