Στάση αναμονής στα αμερικανικά παράγωγα

Τετάρτη, 01 Οκτωβρίου 2014 14:37
REUTERS/LUCAS JACKSON

Οριακές διακυμάνσεις καταγράφουν τα αμερικανικά παράγωγα, με τους επενδυτές να αναμένουν τα στοιχεία για τον κλάδο της μεταποίησης και της δημιουργίας θέσεων εργασίας στον ιδιωτικό τομέα των ΗΠΑ.

Ειδικότερα, στις 14:28, τα συμβόλαια λήξης Δεκεμβρίου του S&P 500 καταγράφουν απώλειες 0,1% στις 1.964,40 μονάδες, ενώ κατά 3 μονάδες χαμηλότερα κινούνται τα αντίστοιχα συμβόλαια του Dow Jones στις 16.962 μονάδες.

Στο ταμπλό, η EBay υποχωρεί κατά 1,5%, καθώς δέχτηκε μπαράζ υποβαθμίσεων της σύστασής της από τους αναλυτές, μετά την ανακοίνωση ότι θα διασπάσει τον κλάδο του PayPal σε ξεχωριστή εταιρεία, η οποία μάλιστα θα εισαχθεί στο Χρηματιστήριο.

Στον αντίποδα, σημαντικά κέρδη καταγράφει ο φαρμακευτικός κλάδος μετά και τη διάγνωση του πρώτου κρούσματος του ιού Έμπολα στο Τέξας. Η Sarepta Therapeutics κερδίζει 7,9%, η BioCryst Pharmaceuticals είναι στο +15% και η NewLink Genetics ενισχύεται κατά 12%.

Στο +1,3% βρίσκεται και η Akorn, καθώς ανέφερε ότι η εξαγορά των δικαιωμάτων πώλησης της Sunovion Pharmaceuticals μπορεί να προσδώσει περί τα 20 εκατ. δολάρια στις πωλήσεις του 2015.
 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα