Η Microsoft Eλλάς χορηγός του «14ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Πληροφορικής» στην Αθήνα

Δευτέρα, 17 Μαΐου 2004 11:48
UPD:11:49

Τη χορηγία του «14ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Πληροφορικής (WCIT 2004)», με την ιδιότητα του silver sponsor, ανέλαβε η Microsoft Ελλάς.

Το Συνέδριο πραγματοποιείται στην Αθήνα από τις 19 έως και τις 21 Μαΐου 2004, στο ειδικό συνεδριακό κέντρο του Μεγάρου Μουσικής.

Το Παγκόσμιο Συνέδριο Πληροφορικής έχει καθιερωθεί τα τελευταία 25 χρόνια ως η μεγαλύτερη παγκοσμίως συνεδριακή συνάθροιση ηγετικών προσωπικοτήτων από τον ευρύτερο χώρο των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, αποτελώντας το βασικό όχημα μέσω του οποίου εξερευνούνται νέες και καινοτόμες ιδέες και εφαρμογές διαμορφώνοντας το μέλλον της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών.

Στο Συνέδριο της Αθήνας με κεντρικό θέμα «Το Μέλλον είναι Σήμερα», θα συζητηθούν οι εξελίξεις στην Κοινωνία της Πληροφορίας και στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση, ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στη σύγκλιση των τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών. Παράλληλα, θα αναλυθούν όλες οι παράμετροι - νομικές, οικονομικές και πολιτικές - που επηρεάζουν άμεσα τόσο την εξέλιξη των δύο κλάδων όσο και τις εμπορικές δραστηριότητές τους.

Ένας από τους βασικούς ομιλητές είναι ο κ. Peter Hayes, Vice President-EMEA Public Sector της Microsoft, ο οποίος θα μιλήσει την Πέμπτη 20 Μαΐου στην ειδική ενότητα με θέμα την «Επόμενη γενιά των ΙΤ».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα