Ενισχυμένος κατά 152% ο τζίρος της Cosmoline στο α΄ τρίμηνο

Πέμπτη, 20 Μαΐου 2004 13:08

Εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης παρουσίασε κατά το πρώτο τρίμηνο του 2004 η εταιρεία Cosmoline, θυγατρική του Ομίλου Demco που ανήκει στον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά.

Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας διαμορφώθηκε σε 5,8 εκατ. ευρώ κατά το πρώτο τρίμηνο και είναι αυξημένος κατά 152% σε σχέση με το αντίστοιχο περισυνό τρίμηνο οπότε ο τζίρος είχε διαμορφωθεί σε 2,3 εκατ. ευρώ. Το ποσό αυτό προέρχεται εξ’ ολοκλήρου από την πώληση τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.

Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) κατά την ίδια περίοδο ανήλθαν σε 824 χιλ. ευρώ, έναντι 122 χιλ. ευρώ κατά το πρώτο τρίμηνο του 2003, ήτοι αυξημένα κατά 575%.

Σημαντική ήταν η αύξηση των τιμολογημένων λεπτών ομιλίας που άγγιξαν τα 130 εκατ. κατά τους τρεις πρώτους μήνες, αυξημένα κατά 241% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, η αύξηση της κίνησης είναι αποτέλεσμα της ενίσχυσης της πελατειακής βάσης σε συνδυασμό με την αύξηση της χρήσης που είχε ως αποτέλεσμα η εφαρμογή της προεπιλογής φορέα.

Οι τηλεφωνικές γραμμές που ήταν συνδεδεμένες με το δίκτυο της εταιρείας στις 31 Μαρτίου 2004 διαμορφώθηκαν σε 74.000.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της Cosmoline, με την ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων αλλά και το λανσάρισμα νέων υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας, εκτιμάται ότι η εταιρεία θα κατακτήσει σημαντικό μερίδιο αγοράς μέχρι το τέλος του έτους και θα πρωταγωνιστήσει στις εξελίξεις του κλάδου



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα