Συμφωνία ΟΤΕGlobe - Telefonica International Wholesale Services

Πέμπτη, 20 Μαΐου 2004 17:44

Η OTEGlobe και η Telefonica Int’l Wholesale Services ανακοίνωσαν σήμερα τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας ξεκινώντας με την άμεση αξιοποίηση κρίσιμων ευκαιριών όσον αφορά τη διεθνή τηλεφωνία χονδρικής.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στόχος της συνεργασίας αυτής είναι η μείωση κόστους και η αξιοποίηση νέων πηγών εσόδων μέσω της σταθερής μεταξύ τους ανταλλαγής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών διεθνούς κίνησης φωνής και της υλοποίησης ειδικών υπηρεσιών περιαγωγής και υπηρεσιών GRX, στις αντίστοιχες γεωγραφικές περιοχές δραστηριοποίησής τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο εταιρείες θα εστιάσουν πρωτίστως στους παρακάτω τομείς:

1. Μεταφορά κίνησης από τις περισσότερες Λατινοαμερικάνικες χώρες και την Ισπανία μέσω OTE στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια καθώς αντίστοιχα και από OTE μέσω της Telefonica Wholesale προς τις γεωγραφικές περιοχές δραστηριοποίησης της.

2. Διατήρηση υψηλής ποιότητας κλήσεων CLI από κινητό προς κινητό για τις αντίστοιχες θυγατρικές εταιρίες κινητής τηλεφωνίας των δύο Ομίλων.

3. Κοινό σχεδιασμό εκμετάλλευσης χωρητικοτήτων/ διασυνδεσιμότητας κόμβων για την πλήρη υποστήριξη αναμενόμενης αύξησης της κίνησης μεταξύ των δύο εταιρειών.

4. Συμφωνία παροχής περιαγωγής κίνησης με ειδικά προνόμια, και συμφωνία για GRX peering για GPRS υπηρεσίες μεταξύ των θυγατρικών κινητών εταιρειών των δύο Ομίλων.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα