Altec: Σε εξέλιξη πρόγραμμα οικονομικής αναδιάρθρωσης

Τρίτη, 09 Σεπτεμβρίου 2014 10:33
UPD:10:33
altec.gr

Μια σειρά ενεργειών για τη βελτίωση της αποδοτικότητας και τον περιορισμό των λειτουργικών ζημιών έχει θέσει σε εφαρμογή η διοίκηση της Altec, οι μετοχές της οποίας έχουν ενταχθεί στην κατηγορία Επιτήρησης.

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σημερινή ανακοίνωσή της, τα αποτελέσματα των ενεργειών αυτών έχουν ήδη γίνει εμφανή, τόσο σε ενοποιημένο όσο και σε εταιρικό επίπεδο, στις Ενδιάμεσες Οικονομικές Καταστάσεις για το πρώτο εξάμηνο του 2014.

Οι ενέργειες, στις οποίες έχει μέχρι στιγμής προβεί η εταιρεία, στην κατεύθυνση της άρσης της Επιτήρησης και της υλοποίησης του προγράμματος οικονομικής αναδιάρθρωσης, είναι η δραστική μείωση του κόστους λειτουργίας, η εκμετάλλευση και διαχείριση της ακίνητης περιουσίας της, η απεμπλοκή από ζημιογόνες και μη παραγωγικές επενδύσεις, η ρύθμιση υποχρεώσεων προς πιστωτές και προμηθευτές, η ενίσχυση της κεφαλαιακής διάρθρωσης και η αξιοποίηση των συνεργιών του Ομίλου.

Σε συνεργασία με τις πιστώτριες τράπεζες καταβάλλεται συνεχής προσπάθεια για τη βελτίωση της χρηματοοικονομικής κατάστασης και κεφαλαιακής διάρθρωσης του Ομίλου, σημειώνει η Altec στην ανακοίνωσή της.
 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα