Δρομέας: Αύξηση των πωλήσεων κατά 36,9%

Τετάρτη, 26 Μαΐου 2004 16:48

Αύξηση 36,9% σημείωσαν οι πωλήσεις της Παπαπαναγιώτου ΑΒΕΕΑ - Δρομέας το α' τρίμηνο του τρέχοντος έτους, διαμορφούμενες στα 3.135 χιλ. ευρώ. από 2.289 χιλ. ευρώ το αντίστοιχο χρονικό διάστημα πέρυσι.

Τα καθαρά προ φόρων κέρδη αυξήθηκαν στις 453 χιλ. ευρώ από 423 χιλ. ευρώ πέρυσι, σημειώνοντας αύξηση της τάξεως του 7%, ενώ τα κέρδη EBITDA (προ φόρων τόκων και αποσβέσεων) αυξήθηκαν στο ίδιο διάστημα σε ποσοστό 10%.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, η αισιοδοξία της διοίκησης είναι μεγάλη για την τρέχουσα χρήση, αφού ήδη, από τις αρχές του έτους μέχρι σήμερα, οι πωλήσεις παρουσιάζουν αύξηση σε ποσοστό άνω των 40%, χωρίς σ' αυτές να έχουν υπολογισθεί πωλήσεις προς την Ολυμπιακή Επιτροπή των Αγώνων του 2004, οι οποίες θα τιμολογηθούν στο προσεχές δίμηνο και υπολογίζονται να ξεπεράσουν τα 7 εκατ. ευρώ.

Έτσι το σύνολο των πωλήσεων του 2004 για την εταιρία υπολογίζεται να διπλασιαστεί, τα δε καθαρά προ φόρων κέρδη να είναι περισσότερα από πέντε φορές αυτών του προηγουμένου έτους, ήτοι ο τζίρος να κλείσει άνω των 22 εκατ. ευρώ, τα δε κέρδη να ξεπεράσουν τα 2,5 εκατ. ευρώ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΔΡΟΜΕ



Σχολιασμένα