WSJ: Ισχυρό ενδιαφέρον για πολυτελή ξενοδοχεία στην Ελλάδα

«Σχεδιάζονται επενδύσεις άνω των 4 δισ. ευρώ»
Τετάρτη, 03 Σεπτεμβρίου 2014 12:18
UPD:12:21
Shutterstock

Για ανάκαμψη του ελληνικού τουρισμού, έπειτα από αρκετά δύσκολα χρόνια, και για αυξημένο ενδιαφέρον των επενδυτών για πολυτελή (high-end) ξενοδοχεία στη χώρα, κάνει λόγο δημοσίευμα στην Wall Street Journal.

«Έπειτα από αρκετά δύσκολα χρόνια, ο ελληνικός τουρισμός ανακάμπτει, προσελκύοντας ένα μέρος τους διεθνούς τζετ σετ αυτό το καλοκαίρι. Διασημότητες όπως το μοντέλο Ναόμι Κάμπελ και ο ηθοποιός Ράσελ Κρόου εθεάθησαν να κάνουν διακοπές στα ελληνικά νησιά φέτος», αναφέρει στο άρθρο της η αμερικανική εφημερίδα.

Και με τη λάμψη αυτή, σημειώνει η WSJ, υπάρχει και καινοφανές ενδιαφέρον από επενδυτές για τον κλάδο πολυτελών ξενοδοχείων της Ελλάδας. Οι παρατηρητές του κλάδου ανέφεραν, μάλιστα, στην εφημερίδα πως σχεδιάζονται νέες επενδύσεις άνω των 4 δισ. ευρώ, που θα αφορούν στο σύνολό τους ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων.

Η WSJ φιλοξενεί και δηλώσεις του προέδρου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) Ανδρέα Ανδρεάδη. «Τι μπορώ να πω; Το Σαν Τροπέζ έχει βγει εκτός μόδας, η Μύκονος είναι της μόδας… Η Ελλάδα είναι της μόδας ξανά.»



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα