Ο δ/σ της Ιntracom για τη σύγκλιση των τηλεπικοινωνιών

Παρασκευή, 28 Μαΐου 2004 14:00

«Βρισκόμαστε σήμερα στα πρόθυρα μίας νέας τεχνολογικής επανάστασης με την δημιουργία πολυμορφικών δικτύων υψηλών δυνατοτήτων, τα οποία θα μπορούν να προσφέρουν απεριόριστες πληροφορίες όλων των ειδών και, ταυτόχρονα, θα δίνουν στους χρήστες την ευχέρεια να προσαρμόσουν όλες τις υπηρεσίες στις δικές τους ανάγκες».

Αυτά τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Intracom, Γιώργος Δεληγιάννης, στην ομιλία του με θέμα «Σύγκλιση στις Τηλεπικοινωνίες», κατά τη διάρκεια του 14ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Πληροφορικής (WCIT2004), που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το τριήμερο 19-21 Μαΐου, με διοργανωτή το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδος (ΣΕΠΕ) και αργυρό χoρηγό την Intracom.

Ο κ. Δεληγιάννης επεσήμανε ότι οι δυνατότητες διασύνδεσης, η ευρυζωνικότητα και η ποιότητα υπηρεσιών των νέου τύπου δικτύων βελτιώνονται με ταχείς ρυθμούς, ενώ ταυτόχρονα εντείνεται ο ανταγωνισμός, ως αποτέλεσμα της απελευθέρωσης των αγορών. Η σύγκλιση των τηλεπικοινωνιών θα δημιουργήσει μία μεγάλη σειρά πρωτότυπων εφαρμογών και προϊόντων, συνδυάζοντας τις βασικές υπηρεσίες τηλεφωνίας, βίντεο και δεδομένων. Τα νέα πολυμορφικά και συγκλίνοντα δίκτυα θα προσφέρουν νέες, μεγάλες και λειτουργικές δυνατότητες στις επιχειρήσεις, τις βιομηχανίες και τις κυβερνητικές υπηρεσίες αλλά και στα εκατοντάδες εκατομμύρια των απλών χρηστών.

Το Παγκόσμιο Συνέδριο Πληροφορικής πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και αποτελεί τη μεγαλύτερη συνάθροιση ηγετικών προσωπικοτήτων από το χώρο των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών. Συμμετέχουν ανώτατα στελέχη εταιριών, διακεκριμένοι πανεπιστημιακοί καθηγητές και ερευνητές, κυβερνητικά στελέχη και προσωπικότητες που διαμορφώνουν την παγκόσμια πολιτική.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα