4th EAP Forum: Η επίλυση συγκρούσεων στον εργασιακό χώρο

Διοργανώνεται στις 10 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα
Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014 11:01
UPD:11:05

Το 4th EAP Forum, με θέμα την πρακτική της Διαμεσολάβησης στον εργασιακό χώρο, διοργανώνει η Hellas EAP, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Παραρτήματος του Διεθνούς Συλλόγου των ΕΑΡ (Hellenic Branch of Employee Assistance Professionals Associations Int.), την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014, στις 13:00, στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα.

Το Forum θα εστιάσει στην εισαγωγή και ευαισθητοποίηση των συμμετεχόντων στην πρακτική της Διαμεσολάβησης στον εργασιακό χώρο, ως μια καινοτόμος στρατηγική προσέγγιση για την άμεση και δημιουργική επίλυση συγκρούσεων, με τρόπο επαγγελματικά διακριτικό, αποτελεσματικό και αμοιβαία αποδεκτό.

Κεντρικός ομιλητής είναι ο Tony Buon πιστοποιημένος και διαπιστευμένος διαμεσολαβητής, εκπαιδευτής, ακαδημαϊκός και συγγραφέας, με περισσότερα από 30 έτη διεθνούς εμπειρίας. Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν.

To 4th EAP Forum διοργανώνεται από την Hellas EAP, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Παραρτήματος του Διεθνούς Συλλόγου των ΕΑΡ (Hellenic Branch of Employee Assistance Professionals Associations Int.), του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του Ο.Π.Α., του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού της ΕΕΔΕ και του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδος.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα