Πήγασος: Σε εξέλιξη η αναδιαπραγμάτευση του δανεισμού

Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014 14:08
UPD:14:08

Στη συμπίεση του λειτουργικού κόστους συνεχίζουν να επικεντρώνονται οι προσπάθειες της διοίκησης της Πήγασος Εκδοτική, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι οι μετοχές της εταιρείας έχουν υπαχθεί από 08/01/2011 στην κατηγορία επιτήρησης, με κριτήριο τη σχέση ενοποιημένων ζημιών χρήσης 2010 προς ενοποιημένα ίδια κεφάλαια της 31/12/2010. Οι ζημιές αποδίδονται στις συνέπειες των συνεχιζόμενων τρεχουσών αρνητικών οικονομικών συγκυριών, οι οποίες έχουν σοβαρές επιπτώσεις επί των εσόδων του ομίλου που προέρχονται κυρίως από διαφήμιση.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας της διοίκησης για άρση από το καθεστώς της επιτήρησης, έγινε χρηματοδοτική αναδιάρθρωση μέσω αύξησης κεφαλαίου - η οποία ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2013 - και είναι σε εξέλιξη αναδιαπραγμάτευση του δανεισμού.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η διοίκηση διατηρεί την πεποίθηση για το πρόσκαιρο των τρεχουσών αρνητικών οικονομικών συγκυριών και προσβλέπει στη μεταστροφή του γενικότερου αρνητικού κλίματος που επικρατεί στην αγορά.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα