Κυριακόπουλος: Ετος - σταθμός για την S&B το 2004

Τετάρτη, 02 Ιουνίου 2004 16:44
UPD:16:45

Έτος - σταθμό χαρακτήρισε ο Οδυσσέας Κυριακόπουλος, πρόεδρος του δ.σ. της S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε., το 2004 στο πλαίσιο της ομιλίας του κατά τη σημερινή ετήσια τακτική γενική συνέλευση της εταιρείας.

«Το έτος 2004 αποτελεί έτος ορόσημο για την εταιρεία μας καθώς συμπληρώνονται φέτος 70 χρόνια από το ξεκίνημά της και 10 χρόνια παρουσίας της στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Μία επέτειος ξεχωριστή γιατί σηματοδοτεί και το πέρασμα της Εταιρίας μας σε μια νέα φάση της εξέλιξής της, με τη νέα επωνυμία και ταυτότητά της και με την πραγματοποίηση μιας ακόμη κίνησης για τη διεύρυνση της διεθνοποιημένης δραστηριότητάς της, που θα καλύπτει πλέον 19 χώρες στην Ευρώπη, την Ασία, τη Βόρεια και Λατινική Αμερική».

Αναφερόμενος στην πορεία της εταιρείας κατά το 2003 ο κ. Κυριακόπουλος, αφού έκανε μια γενική επισκόπηση του διεθνούς οικονομικού και επιχειρηματικού περιβάλλοντος μέσα στο οποίο αναπτύχθηκε η δράση της S&B, επεσήμανε:

«Παρά την παρατεινόμενη διεθνή οικονομική αστάθεια και το αντίξοο επιχειρηματικό περιβάλλον, το 2003 αποτέλεσε για την S&B Bιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε. μία ακόμη χρονιά σταθεροποίησης και ισχυροποίησης της ηγετικής θέσης και της θετικής της πορείας γενικότερα, αλλά και μια χρονιά δημιουργικών προκλήσεων και ευκαιριών για την περαιτέρω αναπτυξιακή της πορεία και την επιτυχή υλοποίηση του παγκόσμιου οράματός της».

Παράλληλα τόνισε ότι «η υλοποίηση του νέου παγκόσμιου οράματος βασίζεται στις ίδιες ανθρώπινες αρχές και αξίες, που διέπουν και χαρακτηρίζουν την εταιρεία και τη μακρόχρονη και γόνιμη παράδοσή της εδώ και 70 χρόνια».

Υπενθυμίζεται ότι «S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε.» είναι ο διακριτικός τίτλος της πρώην Α.Ε.Ε. Αργυρομεταλλευμάτων & Βαρυτίνης από το Σεπτέμβριο του 2003.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα