Cosmote: Υπηρεσίες i-mode από τις 7 Ιουνίου

Πέμπτη, 03 Ιουνίου 2004 15:42

Την αποκλειστική εμπορική διάθεση υπηρεσιών i-mode, των πιο δημοφιλών υπηρεσιών ασύρματου Internet στον κόσμο, ξεκινά στις 7 Ιουνίου η Cosmote.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της τελευταίας, το ελληνικό i-mode, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την NTT DoCoMo, τη μεγαλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην Ιαπωνία και από τις μεγαλύτερες στον κόσμο, έρχεται στη χώρα μας έχοντας διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία τόσο στην Ιαπωνία όσο και στις υπόλοιπες χώρες όπου έχει ήδη παρουσία, δηλαδή το Βέλγιο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Ολλανδία και την Ταϊβάν.

Η Cosmote, όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της, αποτελεί την πρώτη εταιρεία στην Ευρώπη που ανέπτυξε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, δηλαδή σε μόλις έξι μήνες από την έναρξη του έργου, την τεχνολογική υποδομή αλλά και τις απαραίτητες συνέργιες και είναι έτοιμη να διαθέσει τις υπηρεσίες i-mode.

Επιπλέον, όπως υπογραμμίζεται, η Cosmote αποτελεί τη μοναδική εταιρεία σε ευρωπαϊκό επίπεδο που διαθέτει από την αρχή τις υπηρεσίες i-mode σε όλους τους πελάτες της, δηλαδή στους συνδρομητές συμβολαίου και τους πελάτες καρτοκινητής, ταυτόχρονα http://www.presspoint.gr/release.asp?id=44582 .



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα