Διεύθυνση Ναυτιλιακών Εργασιών δημιούργησε η Aspis Bank

Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2004 17:37

Διεύθυνση Ναυτιλιακών Εργασιών δημιούργησε η Aspis Bank, από την ενοποίηση των δύο ναυτιλιακών ομάδων της ABN Amro Bank και της Standard Chartered Grinlays Bank, τα δίκτυα των οποίων στην Ελλάδα εξαγόρασε. Επικεφαλής της νέας Διεύθυνσης τοποθετήθηκε ο Κωνσταντίνος Πετροπουλιάδης, που κατείχε διευθυντικές θέσεις στις JPMorgan/Chase και Royal Bank of Scotland, τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό.

Οι τομείς της ναυτιλίας που επικεντρώνει το ενδιαφέρον της η Aspis Bank είναι οι εξής: τάνκερς, πλοία ξηρού φορτίου/Reefers, κοντέινερς, φέρρυ, ιστιοπλοϊκά/μηχανοκίνητα τουριστικά, και συνδεόμενες επιχειρήσεις με την ναυτιλία (πχ. ναυλομεσίτες, προμηθευτές, κλπ.)

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται ανήκουν στις κύριες κατηγορίες των ναυτιλιακών χρηματοδοτήσεων, operations (εμβάσματα, έκδοση εγγυητικών επιστολών, μισθοδοσίες κλπ.), διαχειρίσεως εταιρικών διαθέσιμων, real estate, καταναλωτικών και ασφαλιστικών προϊόντων.

Η τράπεζα ανακοίνωσε ότι το επόμενο βήμα της Διεύθυνσης Ναυτιλιακών Εργασιών, είναι η συμμετοχή και οργάνωση club deals και μικρών κοινοπρακτικών δανείων. Σε συνδυασμό επίσης με στρατηγικούς συνεργάτες, θα προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και σε μεγαλύτερα έργα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα