i-mode.athex.gr: Νέα υπηρεσία απο το ΧΑ και την Cosmote

Τρίτη, 08 Ιουνίου 2004 17:00

Την ανάπτυξη μιας νέας και πρωτοποριακής υπηρεσίας παροχής χρηματιστηριακής πληροφόρησης μέσω του i-mode, του Ιnternet κινητής τηλεφωνίας που κατ’ αποκλειστικότητα διαθέτει η Cosmote, ανακοίνωσε το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Η νέα υπηρεσία του Χρηματιστηρίου παρέχεται στην Ελλάδα σε συνεργασία με τη Cosmote, από τη Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2004, μέσω του i-mode, και αναπτύχθηκε από τους τομείς ανάπτυξης εργασιών, αξιών και παραγώγων του Χ.Α, σε συνεργασία με την ΑΣΥΚ.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, οι γνωστές και διαθέσιμες υπηρεσίες Internet, τώρα είναι προσβάσιμες και μέσω κινητού τηλεφώνου, αυξάνοντας κατακόρυφα την ευελιξία, την αυτοτέλεια και την ανεξαρτησία του χρήστη. Οι πελάτες της Cosmote μπορούν να γίνουν χρήστες του i-mode site του Χ.Α έναντι χαμηλού πάγιου μηνιαίου τέλους, με δυνατότητες πρόσβασης στις κύριες θεματικές ενότητες του επίσημου διαδικτυακού τόπου του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Ειδήσεις σε τίτλους, συνεχής ροή εξελίξεων και άλλες υπηρεσίες του Χ.Α όπως είναι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, η δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων και ειδοποιήσεων θα είναι διαθέσιμες, προσθέτοντας αξία στην καθημερινή χρήση της χρηματιστηριακής πληροφόρησης.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα