H Vivere Α.Ε. για τις οφειλές της ενόψει της αύξησης μ/κ

Τρίτη, 08 Ιουνίου 2004 22:10

«Οι καθυστερημένες οφειλές της Εταιρείας σε φόρους - τέλη κατά την 31.12.2003 ανέρχονται σε ευρώ 275.285 και σήμερα δεν υφίστανται πλέον.

Οι καθυστερημένες οφειλές της Εταιρείας σε ασφαλιστικούς οργανισμούς κατά την 31.12.2003 ανέρχονται σε ευρώ 210.149 ενώ σήμερα έχουν διαμορφωθεί σε ευρώ 347.031. Η Εταιρεία έχει υποβάλει αίτηση και αναμένει την κοινοποίηση εκ μέρους των αρμόδιων αρχών του διακανονισμού των προαναφερθέντων οφειλών.

Την 31.12.2003 η Εταιρεία δεν είχε καθυστερημένες οφειλές σε Τράπεζες, γεγονός που εξακολουθεί να ισχύει ως σήμερα.

Την 31.12.2003 ο Όμιλος εταιρειών VIVERE δεν είχε καθυστερημένες οφειλές σε τράπεζες και σε φόρους - τέλη ενώ οι οφειλές σε καθυστέρηση σε ασφαλιστικούς οργανισμούς σε ενοποιημένο επίπεδο για την ίδια περίοδο ανέρχονται σε ευρώ 292 χιλ. και αφορούν σε ευρώ 210 χιλ. για την Εκδότρια, σε ευρώ 55 χιλ. για την εταιρεία ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΕΕ., σε ευρώ 18 χιλ. για την εταιρεία ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΠΕ και σε ευρώ 9 χιλ. για την εταιρεία ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΑΕΕ.

Σήμερα ο Όμιλος εταιρειών VIVERE δεν έχει καθυστερημένες οφειλές σε τράπεζες και σε φόρους - τέλη ενώ οι οφειλές σε καθυστέρηση σε ασφαλιστικούς οργανισμούς σε ενοποιημένο επίπεδο ανέρχονται σε ευρώ 421 χιλ. και αφορούν σε ευρώ 347 χιλ. για την Εκδότρια, σε ευρώ 32 χιλ. για την εταιρεία ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΠΕ και σε ευρώ 42 χιλ. για την εταιρεία ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΕΕ. Οι εταιρείες του Ομίλου έχουν υποβάλει αίτηση και αναμένουν την κοινοποίηση εκ μέρους των αρμόδιων αρχών του διακανονισμού τω ν προαναφερθέντων οφειλών.

Επισημαίνεται ότι μόλις η Εταιρεία λάβει γνώση για τη διαδικασία ρύθμισης των ανωτέρω καθυστερημένων οφειλών, σε εταιρικό και ενοποιημένο επίπεδο, θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό με σχετική ανακοίνωση της.

Οι ως άνω καθυστερήσεις δεν έγιναν γνωστές στο επενδυτικό κοινό σύμφωνα με το άρθρο 5, παράγραφος 5α του ΠΔ 350/1985 καθώς αφορούν σε οφειλές που δεν δύναται να έχουν σοβαρές επιπτώσεις στη περιουσιακή κατάσταση ή να προκαλέσουν διακύμανση στην τιμή των μετοχών της Εκδότριας.

Η Εκδότρια εταιρεία με επιστολή της προς το Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών δεσμεύεται ότι στο μέλλον, σε περίπτωση ύπαρξης τυχόν καθυστερούμενων οφειλών σε φόρους τέλη, ασφαλιστικούς οργανισμούς και τράπεζες, ανεξαρτήτως ποσού, θα ενημερώσει άμεσα το επενδυτικό κοινό με σχετική ανακοίνωσή της».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα