Σε αρνητικό έδαφος η Wall Street

Μετά το ράλι των τελευταίων συνεδριάσεων
Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2004 18:34

Έπειτα από τρεις συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις, οι μετοχές στη Wall Street σημειώνουν πτώση, καθώς οι επενδυτές δείχνουν αβεβαιότητα για το κατά πόσο μπορεί να συνεχιστεί το πρόσφατο ράλι.

Με την τάση διατήρησης του αγοραστικού ενδιαφέροντος σε υψηλά επίπεδα να έχει μετριαστεί κατά πολύ, οι επενδυτές προχώρησαν σε κατοχύρωση των κερδών τους από τις τελευταίες συνεδριάσεις.

Εξάλλου, πολλοί είναι αυτοί που εμφανίζονται διστακτικοί μετά τις χθεσινές δηλώσεις του διοικητή της Federal Reserve, Αλαν Γκρίνσπαν, ότι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ θα μπορούσε να προχωρήσει σε μια πιο «επιθετική» αύξηση των επιτοκίων για να αντιμετωπίσει ενδεχόμενη άνοδο του πληθωρισμού.

Πτώση σημειώνει η μετοχή της OmniVision Technologies, ενώ απώλειες 1,6% καταγράφει και ο τίτλος της Coca-Cola, μετά την ανακοίνωση ότι πρόεδρος της εταιρείας, Steve Heyer, αποχωρεί έπειτα από «αμοιβαία συμφωνία».

Αυτή την ώρα (18:29 ώρα Ελλάδος) ο δείκτης Dow Jones υποχωρεί 0,87% διαμορφούμενος στις 10.399,73 μονάδες, ενώ ο Νasdaq βρίσκεται στις 2.005,91 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,87%.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα