Στην κερδοφορία επέστρεψε η Αγροτική Ασφαλιστική

Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2004 13:20

ΕΠΑΝΗΛΘΕ στην κερδοφορία η Αγροτική Ασφαλιστική Α.Ε., σύμφωνα με τον Ισολογισμό του πρώτου τριμήνου 2004, ενώ, σύμφωνα με τη διοίκηση, περαιτέρω βελτίωση του συνόλου των οικονομικών δεικτών της αναμένεται με το κλείσιμο του Ισολογισμού του εξαμήνου.

Πιο αναλυτικά, στο πρώτο τρίμηνο του 2004 τα κέρδη ανήλθαν στο ποσό των 154.000 ευρώ και η παραγωγή ασφαλίστρων κατά το πεντάμηνο Ιανουαρίου - Μαΐου αυξήθηκε κατά 6,9% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2003.

Ήδη, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, μετά τη λήψη μέτρων εξυγιαντικού χαρακτήρα - περιορισμός λειτουργικού κόστους, επαναδιαπραγμάτευση συμβάσεων προμηθευτών, προώθηση σύγχρονων ασφαλιστικών προϊόντων και προϊόντων Bancassurance - τα αποτελέσματα του πενταμήνου Ιανουαρίου - Μαΐου εμφανίζουν σαφή βελτίωση.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Αγροτικής Ασφαλιστικής, Ιωάννης Παυλίδης, δήλωσε ότι η νέα διοίκηση θα ανακοινώσει σε συνέντευξη Τύπου τα μέτρα τα οποία θα σηματοδοτήσουν μια νέα αναπτυξιακή και κερδοφόρο περίοδο για την εταιρεία.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα