Δεν θα διανείμει μέρισμα για το 2003 η Fanco

Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2004 18:34

Tη μη διανομή μερίσματος ενέκρινε η σημερινή ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Fanco -μέλος του Ομίλου Κλωνατέξ- λόγω της ζημιογόνας χρήσης του 2003.

Παράλληλα εξελέγη το νέο διοικητικό συμβούλιο με θητεία μέχρι την ετήσια τακτική γ.σ. των μετόχων του έτους 2010: Θωμάς Λαναράς (Εκτελεστικό μέλος), Γεώργιος Παπαϊωάννου (Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό), Petrus Silvian Mooij (Εκτελεστικό), Δημήτριος Ράϊκος (Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό), Βιττόριο Πιζάντε (Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό) και Εμμανουήλ Δετοράκης (Εκτελεστικό).

O πρόεδρος Θωμάς Λαναράς αναφέρθηκε στην απόκτηση πλεκτηρίου της εταιρείας Schisser Pallas ΕΠΕ στην Κομοτηνή, μέσω της πρόσφατα αποκτηθείσας θυγατρικής της ΕΛΙΞ, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι έτσι επισφραγίζεται μία σημαντική πενταετής εμπορική συνεργασία με τον Ομιλο Schisser. Τόνισε επίσης ότι, μετά την ολοκλήρωση της απορρόφησης του πλεκτηρίου από την ΕΛΙΞ, η Fanco ΑΕ θα απορροφήσει την ΕΛΙΞ χωρίς αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, δεδομένου ότι θα έχει καταστεί ο μοναδικός μέτοχος. Με τον τρόπο αυτό, αποφεύγονται όλες οι χρονοβόρες διαδικασίες και έξοδα για την απόκτηση του κλάδου του πλεκτηρίου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα