Το νέο δ.σ. του ΤΕΜΠΜΕ

Τρίτη, 15 Ιουνίου 2004 14:49

Με απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης, Δημήτρη Σιούφα, πρόεδρος του Ταμείου Εγγυοδοσίας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων (ΤΕΜΠΜΕ) τοποθετήθηκε ο κ. Δημήτρης Αλέπης, επί σειρά ετών ανώτατο τραπεζικό στέλεχος της Τράπεζας Εργασίας και της Eurobank, με μεγάλη διεθνή εμπειρία στον τραπεζικό χώρο και στη διαχείριση επενδύσεων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Στη θέση του αντιπροέδρου τοποθετήθηκε ο κ. Νικόλαος Δομένικος, οικονομολόγος, εκπρόσωπος του υπουργείου Ανάπτυξης και στέλεχος του ΕΟΜΜΕΧ.

Μέλη του δ.σ. είναι οι κ.κ. Ευάγγελος Λέμας, οικονομολόγος, εκπρόσωπος του υπουργείου Ανάπτυξης και διοικητικό μέλος του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, Σωτήριος Μαγόπουλος, εκπρόσωπος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Χρήστος Γκόρτσος, γενικός γραμματέας της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, Σπυρίδωνας Κατσαντώνης, εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και Ιωσήφ Ρουσανίδης, εκπρόσωπος της ΓΣΕΒΕΕ.

Όπως δηλωσε ο κ. Αλέπης, «στόχος του ΤΕΜΠΜΕ είναι η ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας και η ενίσχυση της πιστοληπτικής ικανότητας καινοτόμων επιχειρήσεων για τη βελτίωση των συνθηκών επιχειρηματικής δράσης και της ποιότητας των προσφερομένων προϊόντων και υπηρεσιών».

«Η νέα σύνθεση του δ.σ. θα εξασφαλίσει την απρόσκοπτη πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα της επιχειρηματικής κοινότητας, φορέων και ενώσεων καθώς επίσης και στο σύνολο των πιστωτικών ιδρυμάτων», πρόσθεσε ο νέος πρόεδρος του ΤΕΜΠΜΕ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα