ΟΠΑΠ: Ματαίωση διεθνούς διαγωνισμού

Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2004 16:46

Τη ματαίωση του Δημόσιου Διεθνούς Διαγωνισμού: «Προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση Τερματικού Εξοπλισμού ( On - Line- Terminals)», όπως αυτός δημοσιοποιήθηκε με την σχετική υπ'αριθ. Δ/4872/26.2.04 Διακήρυξη, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της ΟΠΑΠ Α.Ε. κατά τη συνεδρίασή του στις 15/6/04.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, στην εν λόγω απόφαση το διοικητικό συμβούλιο του ΟΠΑΠ κατέληξε διαπιστώνοντας ότι συντρέχει, πράγματι, ανάγκη αναβάθμισης του τεχνολογικού της εξοπλισμού πλην όμως όχι, μόνο κατά το σκέλος των τερματικών μηχανών αλλά εκ παραλλήλου και κυρίως κατά το σκέλος εκείνο που πρέπει να αφορά στην προμήθεια δύο τουλάχιστον πανομοιότυπων (εγγυημένων) Μηχανογραφικών Κέντρων προκειμένου το ένα εξ αυτών να χρησιμοποιείται ως εφεδρικό (DISASTER CENTER).

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, από την παραπάνω απόφαση ουδεμία απολύτως δυσμενής ή άλλη επιβαρυντική συνέπεια επέρχεται στην προγραμματισμένη υποδοχή και εφαρμογή του παιχνιδιού ΚΙΝΟ στις περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας δεδομένου ότι αυτή ήταν προγραμματισμένη να υποστηριχθεί από τις ήδη υπάρχουσες εν λειτουργία τερματικές μηχανές.

Η διοίκηση της ΟΠΑΠ Α.Ε. αποφάσισε να προχωρήσει τάχιστα στην προκήρυξη των αναγκαίων Διεθνών Δημόσιων Διαγωνισμών έτσι ώστε χωρίς οποιαδήποτε ουσιώδη καθυστέρηση και χωρίς να επηρεάζεται η υφιστάμενη επάρκεια των τερματικών μηχανών, να διασφαλισθεί η πράγματι αναγκαία και ουσιαστική αναβάθμιση του τεχνολογικού της εξοπλισμού.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΠΑΠ



Σχολιασμένα