Το υπουργείο Τουρισμού για τη διακοπή λειτουργίας του ρωσικού τουριστικού πράκτορα

Κυριακή, 03 Αυγούστου 2014 17:42
UPD:20:04
fosphotos/Alexandros Katsis

«Με πολλή προσοχή» παρακολουθεί το υπουργείο Τουρισμού και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού τις εξελίξεις αναφορικά με τη διακοπή λειτουργίας του μεγάλου ρωσικού τουριστικού πράκτορα Labirint

Υπολογίζεται ότι αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο εξωτερικό περί τις 25 χιλιάδες τουρίστες- πελάτες του Labirint, αριθμός, που αποτελεί ρεκόρ στην τουριστική ιστορία της Ρωσία, κατά την εκπρόσωπο της Ρωσικής Ένωσης Τουριστικής Βιομηχανίας, ορισμένοι εξ αυτών στην Ελλάδα.

Όπως τονίζει το ελληνικό υπουργείο Τουρισμού, είναι σε στενή συνεργασία, μαζί με το υπουργείο Εξωτερικών, με τις ρωσικές αρχές και βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τους φορείς του ελληνικού τουριστικού κλάδου.

Αφού επισημαίνει πως υπάρχει συνεχής ενημέρωση και συντονισμός όλων των εμπλεκομένων πλευρών, διαβεβαιώνει πως από ελληνικής πλευράς «καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για την ταχύτερη δυνατή ομαλοποίηση των συνεπειών του συγκεκριμένου περιστατικού».

Καταλήγοντας, τονίζει ότι η Ελλάδα είναι ένας ασφαλής και φιλόξενος τουριστικός προορισμός που σέβεται τους επισκέπτες της.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα