Διεθνείς διακρίσεις για τα α/κ ABN Amro

Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2004 11:49

ΣΤΗΝ πρώτη θέση σε Αυστρία, Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ιταλία, Ισπανία, Λουξεμβούργο, Σιγκαπούρη και Χονγκ – Κονγκ κατετάγησαν τα διεθνή αμοιβαία κεφαλαία της ΑΒΝ AMRO διαχείρισης Λουξεμβούργου από τους οργανισμούς Standard & Poor’s, Morningstar, Lipper, Citywire, οι οποίοι αξιολογούν τα αμοιβαία κεφάλαια με βάση όλες τις παραμέτρους τους.

Η αξιολόγηση των διεθνών αμοιβαίων κεφαλαίων από τους διεθνείς οργανισμούς ανάγεται στην ικανότητα της διοίκησης στην επενδυτική διαδικασία και στη σταθερότητα της επίτευξης, μακροχρόνια, αποδόσεων πάνω από μέσο όρο.

Τα διακριθέντα Α/Κ είναι το AAF Global Emerging Markets Bond Fund USD, AAF Latin America Equity Fund, AAF Europe Bond Fund, AAF Global Emerging Markets Equity Fund για χρονικό ορίζοντα επένδυσης 1 ως 3 ετών.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της ΑΒΝ AMRO, το ευρύ φάσμα των προϊόντων, που αποτελούνται από 40 διεθνή αμοιβαία κεφάλαια ABN AMRO διαχείρισης Λουξεμβούργου, καλύπτουν όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις του ελληνικού επενδυτικού κοινού.

Παράλληλα, εκτός από μεμονωμένες τοποθετήσεις στα διεθνή Αμοιβαία Κεφάλαια ABN AMRO, προσφέρεται και η δυνατότητα τοποθετήσεων σε προκαθορισμένα χαρτοφυλάκια Αμοιβαίων Κεφαλαίων ABN AMRO διαχείρισης Λουξεμβούργου που σχεδιάζονται με σκοπό την αποδοτικότερη επένδυση αναλαμβάνοντας συγκεκριμένο και καλύτερα ελεγχόμενο επίπεδο κινδύνου.

Οι επενδυτικοί αυτοί λογαριασμοί υπάρχουν διαθέσιμοι σε 5 εναλλακτικές μορφές τοποθετήσεων: Σταθερού εισοδήματος, Συντηρητικός, Μικτός, Αναπτυξιακός, Μετοχικός. Σε κάθε μία μορφή από τις ανωτέρω δίνεται παράλληλα και η επιλογή γεωγραφικού προσανατολισμού τοποθετήσεων: Παγκόσμια, στην Ευρώπη, στην Αμερική σε Ευρώ ή σε δολάριο ΗΠΑ.

Τα επενδυτικά προϊόντα ABN AMRO διατίθενται από το δίκτυο καταστημάτων της ASPIS BANK και την ABN AMRO Private Clients.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα