Έντονα πτωτικά κινούνται τα αμερικανικά παράγωγα

Παρασκευή, 01 Αυγούστου 2014 14:22
UPD:14:22
REUTERS/LUCAS JACKSON

Με σημαντικές απώλειες κινούνται τα αμερικανικά παράγωγα, συνεχίζοντας το αρνητικό κλίμα το οποίο έχει δημιουργηθεί από χθες, καθώς η αγορά αποτυπώνει τις ανησυχίες της για  τις επιπτώσεις της κλιμάκωσης των κυρώσεων της Δύσης προς τη Ρωσία και της μη τήρησης της εκεχειρίας στη Γάζα από το Ισραήλ.

Στις 14:05, τα συμβόλαια λήξης Σεπτεμβρίου του S&P 500 κινούνται με απώλειες 0,7% στις 1.911,8 μονάδες, ενώ κατά 0,6% υποχωρούν τα αντίστοιχα συμβόλαια του Dow Jones στις 16.394 μονάδες.

Στο ταμπλό, η 3D Systems υποχωρεί κατά 3,1%, καθώς η RBC μείωσε τη σύσταση της εταιρείας σε sector perform από outperform προηγουμένως, η οποία ερμηνεύτηκε ως διακοπή του επενδυτικού ενδιαφέροντος προς τη μετοχή. Η 3D Systems ανακοίνωσε χειρότερες του αναμενομένου πωλήσεις για το δεύτερο τρίμηνο του έτους, εξαιτίας των καθυστερήσεων που παρατηρούνται στις αποστολές των παραγγελιών.

Στον αντίποδα, η LinkedIn ενισχύεται κατά 5,5%, καθώς η διοίκηση ανακοίνωσε ότι τα έσοδα του γ' τριμήνου θα κυμανθούν μεταξύ 543 εκατ. δολαρίων και 547 εκατ. δολαρίων, ενώ οι αναλυτές δεν περίμεναν να ξεπεράσουν τα 511 εκατ. δολάρια.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα