HFD: Mέρισμα 0,05 ευρώ ανά μετοχή

Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2004 16:26

Τη διανομή μερίσματος συνολικού ύψους 3.880,750 ευρώ, δηλαδή 0,05 ευρώ ανά μετοχή, ενέκρινε η σημερινή τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Hellas Flying Dolphins ANE.

Η γενική συνέλευση των μετόχων εξέλεξε επίσης ομόφωνα το νέο 12μελές διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, μετά από πρόταση που υπέβαλε ο Πρόεδρος του απερχόμενου Δ.Σ. της HFD και Πρόεδρος του Δ.Σ. των Μινωϊκών Γραμμών, κ. Κ. Kληρονόμος. Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου (του οποίου η θητεία είναι πενταετής), είναι τα παρακάτω : Βαβουράκης Μιχαήλ, Βαρβατές Νικόλαος, Κληρονόμος Κωνσταντίνος, Κορρές ¶λκης, Κουλεντάκης Εμμανουήλ, Κουμαντάκης Θεόφιλος, Λασκαρίδης Παναγιώτης, Ουσαντζόπουλος Περικλής,

Παύλου Κωνσταντίνος, Σαρρής Στυλιανός, Σμπώκος Ιωάννης, Στρίντζης Γεράσιμος.

Μετά τη λήξη της Γενικής Συνέλευσης, το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε προκειμένου να συγκροτηθεί σε Σώμα και εξέλεξε τους κ.κ. Κωνσταντίνο Κληρονόμο στη θέση του Προέδρου, Εμμανουήλ Κουλεντάκη στη θέση του Α΄ Αντιπροέδρου, Παναγιώτη Λασκαρίδη στη θέση του Β’ Αντιπροέδρου και Γεράσιμο Στρίντζη στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα