Επιχειρηματική αποστολή του ΣΕΒ στο Αζερμπαϊτζάν

Τρίτη, 22 Ιουνίου 2004 16:02

Συμφωνία συνεργασίας με τον Σύνδεσμο Εργοδοτικών Συνομοσπονδιών Αζερμπαϊτζάν υπέγραψε χθες στο Μπακού ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών με την ευκαιρία επίσκεψης στο Αζερμπαϊτζάν.

Αντιπροσωπεία του ΣΕΒ και εκπρόσωποι εταιριών-μελών του μετείχαν σε πολυάριθμη επιχειρηματική αποστολή που συνοδεύει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Στεφανόπουλο στο επίσημο ταξίδι του στη χώρα αυτή.

Όπως τόνισε η εκπρόσωπος του δ.σ. του ΣΕΒ κα Δ. Μητρογιαννοπούλου υπογράφοντας τη συμφωνία με τον κεντρικό επιχειρηματικό φορέα του Αζερμπαϊτζάν, που αριθμεί 1.500 μέλη, στόχος είναι η ουσιαστική υποστήριξη των προσπαθειών ελληνικών εταιριών να δραστηριοποιηθούν στην σχετικά άγνωστη αυτή αγορά. Δεδομένου ότι το διμερές εμπόριο είναι σε χαμηλά επίπεδα και οι επενδυτικές πρωτοβουλίες ιδιαίτερα περιορισμένες, προσπάθεια του ΣΕΒ είναι να συμβάλει στην παροχή εξειδικευμένης πληροφόρησης για τους τομείς όπου υπάρχουν εμπορικές και επενδυτικές ευκαιρίες.

Επίσης, να διευκολύνει τις αρχικές επικοινωνίες ελληνικών και αζερικών επιχειρήσεων καθώς και τον εντοπισμό κατάλληλων εταίρων μέσω της δικτύωσής του με την τοπική επιχειρηματική κοινότητα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα