Το Microsoft Business Solutions - Navision στα ελληνικά πανεπιστήμια

Τρίτη, 22 Ιουνίου 2004 17:28

Η Microsoft Business Solutions υπέγραψε συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με εφτά μεγάλα Τμήματα Ακαδημαϊκών Ιδρυμάτων της χώρας, προκειμένου να εκπαιδευτούν οι προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές πάνω στο επιτυχημένο λογισμικό διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων (ERP), Microsoft Business Solutions-Navision.

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοποριακής συνεργασίας, την εγκατάσταση και υποστήριξη του προϊόντος έχουν αναλάβει οι πιστοποιημένοι συνεργάτες της Microsoft Business Solutions: η Computer Project στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Πανεπιστήμιο Πατρών, και στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, και η Ace-Hellas στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Το φθινόπωρο του 2003 σχεδιάστηκε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, και ειδικότερα στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, μία σειρά μαθημάτων ERP. Ένας από τους βασικούς στόχους ήταν να συνδεθούν όλες οι θεωρητικές πτυχές και η τεχνολογική βάση της λειτουργίας ERP με ένα ορθά θεμελιωμένο και γνωστό σύστημα, το οποίο οι σπουδαστές θα μπορούσαν να εμπεδώσουν και να εφαρμόσουν.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα