Εθνική Τράπεζα: Στήριξη σε καινοτόμες start - ups

Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014 11:07
UPD:11:13
SOOC/Νίκος Λυμπερτάς

Σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας προχωρά το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ), στο πλαίσιο της ενθάρρυνσης και ανάπτυξης της νεανικής επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της εξωστρέφειας.

Ειδικότερα, το ΟΠΑ διοργανώνει τα εκπαιδευτικά προγράμματα «Διοίκηση και ανάπτυξη βιώσιμων καινοτόμων start-ups» και «Entrepreneurship boot camp», στα οποία συμμετέχει ενεργά η Εθνική Τράπεζα, στελέχη της οποίας δραστηριοποιούνται σε δράσεις mentoring και έτσι δίνεται η δυνατότητα σε συμμετέχοντες στο διαγωνισμό «i-bank Καινοτομία και Τεχνολογία» να ενταχθούν στα παραπάνω προγράμματα.

Επιπλέον, στο διαγωνισμό Εnnovation, που διοργανώνει το ΟΠΑ, η Εθνική Τράπεζα απονέμει στις δύο καλύτερες ομάδες το βραβείο i-bank. Στις δύο ομάδες δίνεται η δυνατότητα να προκριθούν απευθείας στη δεύτερη φάση του επόμενου διαγωνισμού «i-bank Καινοτομία και Τεχνολογία», που θα διοργανώσει η Εθνική Τράπεζα, υπό την προϋπόθεση ότι το αντικείμενο των προτάσεών τους εμπίπτει σε κάποια από τις θεματικές του διαγωνισμού.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα