Συνεργασία Hellasnet - Cosmote στο i-mode

Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2004 12:38

MIA σειρά από ολοκληρωμένα i-mode sites για την πλατφόρμα των υπηρεσιών i-mode, που προωθούνται στην ελληνική αγορά κατ’ αποκλειστικότητα από την Cosmote, υλοποίησε η HellasNet, η επιχειρησιακή μονάδα της FORTHnet που ειδικεύεται στο Interactive Marketing και παρέχει προηγμένες Mobile υπηρεσίες.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την Cosmote, η HellasNet ανέπτυξε μια σειρά από επίσημα i-mode sites πελατών της αλλά και προϊόντων και θυγατρικών της FORTHnet, που αφορούν σε υπηρεσίες σχετικές με ταξίδια, αναζήτηση ακτοπλοϊκών ή αεροπορικών δρομολογίων, διασκέδαση, πρόγνωση καιρού, αθλητικές ειδήσεις, χρηματιστηριακές υπηρεσίες και πλοήγηση σε χάρτες πόλεων.

Πιο συγκεκριμένα, η HellasNet υλοποίησε τα i-mode sites των Aegean Airlines, Hellas Flying Dolphins, Minoan Lines, Village Cinemas, OpenSeas (Υπηρεσία της FORTHcrs) και Poseidon Weather Forecasts. Ειδικά για τα i-mode sites των υπηρεσίων της FORTHnet S.MA.R.T. και DriveMe.gr , όπως και της εταιρείας ¶θλονετ (Sportnet.gr), η HellasNet ανέπτυξε τoν πρωτοποριακό μηχανισμό i-mode Billing System (iBS). Η πλατφόρμα iBS που αναπτύχθηκε σύμφωνα με τις προδιαγραφές της COSMOTE, καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των παρόχων περιεχομένου για διαχείριση των εγγεγραμμένων χρηστών, ενώ παράλληλα υποστηρίζει με απόλυτη επιτυχία ολόκληρο το φάσμα των προσφερόμενων i-mode υπηρεσιών.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, τόσο η εφαρμογή iBS όσο και το σύνολο των i-mode sites, έχουν σχεδιασθεί και υλοποιηθεί βάσει μιας σταθερής και προηγμένης τεχνολογικής υποδομής που φιλοξενείται στο υψηλών προδιαγραφών Data Center της FORTHnet και υποστηρίζονται από εξειδικευμένα εργαλεία παρακολούθησης για τη συνεχή λειτουργία και εποπτεία των συστημάτων σε 24ωρη βάση.

Το i-mode, αποτελεί το Internet της κινητής τηλεφωνίας καθώς μεταφέρει εύκολα και γρήγορα τη φιλοσοφία του Διαδικτύου στο κινητό τηλέφωνο. Έχοντας εξασφαλίσει συμφωνίες με τους πλέον δημοφιλείς και έγκυρους παρόχους περιεχομένου από την Ελλάδα και το εξωτερικό, η Cosmote προσφέρει στους πελάτες της πρόσβαση σε περισσότερα από 100 ελληνικά και διεθνή i-mode sites.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα