Η Sprider για την πυρκαγιά στις αποθήκες της στον Αλιμο

Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2004 13:38

Πυρκαγιά στις αποθήκες της Sprider επί της οδού Κυβέλης 7, στην περιοχή Τράχωνες του Δήμου Αλίμου, εκδηλώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες. Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, η φωτιά έχει κατασβεστεί, ενώ τα αίτια που την προκάλεσαν ερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Στο κτήριο, το οποίο είναι μισθωμένο, υπήρχαν αποθέματα (ρούχα και παπούτσια). Τόσο το κτήριο όσο και τα αποθέματα είναι πλήρως ασφαλισμένα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, τα 22 καταστήματα της εταιρείας έχουν αποθέματα, για να συνεχίσουν απρόσκοπτα τη λειτουργία τους τις επόμενες ημέρες και ήδη η ομάδα αγορών της εταιρείας έχει κινητοποιηθεί, για να κλείσει νέες παραγγελίες, ώστε να μη χαθεί ούτε μία ημέρα από την καλοκαιρινή σεζόν.

Η εταιρεία ενημέρωσε ήδη τις χρηματιστηριακές αρχές για το θέμα αυτό και ζήτησε προς διασφάλιση των συμφερόντων των μετόχων της την αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της, καθώς και των μετοχών της μητρικής της εταιρείας Χατζηιωάννου Holdings Α.Ε. για το διήμερο 24 και 25.6.2004.

Αμέσως μόλις καταστεί δυνατό, η εταιρεία θα ενημερώσει τις χρηματιστηριακές αρχές και το επενδυτικό κοινό για ενδεχόμενες επιπτώσεις του συμβάντος στα οικονομικά μεγέθη.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα