J&P Aβαξ: Διανομή μερίσματος 0,32 ευρώ

Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2004 16:16

Τη διανομή μερίσματος 0,32 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε η τακτική γενική συνέλευση της εταιρείας J&P-Αβαξ για τη χρήση του 2003. Παράλληλα εγκρίθηκαν και οι οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας, στις οποίες καταγράφεται αύξηση τόσο του ενοποιημένου κύκλου εργασιών όσο και των προ φόρων κερδών μετά από δικαιώματα μειοψηφίας και φορολογικές διαφορές.

Η διοίκηση της εταιρείας, αναφερόμενη στις νέες προοπτικές που ανοίγονται για τον Όμιλο με την εντονότερη δραστηριοποίηση του στο εξωτερικό, υπογράμμισε πως η εταιρεία ήδη διεκδικεί μεγάλο αριθμό έργων σημαντικού προϋπολογισμού, αυτόνομα ή σε συνεργασία με το διεθνή όμιλο J&P Overseas, σε χώρες όπου υπάρχει μακρά εμπειρία και παρουσία της J&P Overseas.

Εντός του 2004 ο Όμιλος μεταξύ άλλων ανέλαβε τα έργα: Μίσθωση Overlays και κερκίδων στον οργανισμό Αθήνα 2004 ύψους 13,6 εκατ. ευρώ, κατασκευή τεχνικής βάσης της Emirates στο Ντουμπάϊ, ύψους 63 εκατ. ευρώ, ολοκλήρωση Ολυμπιακής Μαραθώνιας διαδρομής, ύψους 20,3 εκατ. ευρώ και αθλητικά κέντρα σε διάφορους νομούς ύψους 29,5 εκατ. ευρώ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΒΑΞ



Σχολιασμένα