Νέα προϊόντα Πειραιώς Diamonds

Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2004 10:25

ΔΥΟ νέα προϊόντα Εγγυημένου Κεφαλαίου της σειράς Πειραιώς Diamonds διαθέτει η Τράπεζα Πειραιώς Η έκδοση αυτή, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της τράπεζας, απευθύνεται σε πελάτες που έχουν καταθέσεις σε ευρώ και οι οποίοι επιθυμούν να καρπωθούν μία υψηλή δυνητική απόδοση που μπορεί να προκύψει από την άνοδο ή τη πτώση του δείκτη FTSE/ASE-20.

Αναλυτικότερα, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, τα Πειραιώς Diamonds είναι ειδικής μορφής προθεσμιακές καταθέσεις που παρέχουν 100% εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου στη λήξη, καθώς και τη δυνατότητα απόδοσης μεγαλύτερης από τις παραδοσιακές προθεσμιακές καταθέσεις, η οποία εξαρτάται από την πορεία χρηματιστηριακών δεικτών ή των ισοτιμιών των κυριότερων νομισμάτων.

Τα χαρακτηριστικά της νέας σειράς, για την οποία οι εγγραφές θα γίνονται από τις 28 Ιουνίου μέχρι και τις 8 Ιουλίου 2004 (με σειρά προτεραιότητας), μέσω των καταστημάτων της Τράπεζας, είναι:

DIAMOND FTSE Ανόδου VΙΙΙ

Πρόκειται για προθεσμιακή κατάθεση σε ευρώ της οποίας η τελική απόδοση είναι συνδεδεμένη με την άνοδο του χρηματιστηριακού δείκτη FTSE/ASE 20. Συγκεκριμένα ο επενδυτής λαμβάνει ως απόδοση 3,90% (ετησιοποιημένη) εφ όσον στη λήξη της κατάθεσης η τιμή κλεισίματος του δείκτη είναι τουλάχιστον κατά 1% υψηλότερη από την τιμή κλεισίματος του δείκτη κατά την ημερομηνία έναρξης.

DIAMOND FTSE Αμυντικό ΙΙ

Πρόκειται για προθεσμιακή κατάθεση σε ευρώ της οποίας η τελική απόδοση είναι συνδεδεμένη με την πτώση του χρηματιστηριακού δείκτη FTSE/ASE 20. Συγκεκριμένα ο επενδυτής λαμβάνει ως απόδοση 3,60% (ετησιοποιημένη) εφ όσον στη λήξη της κατάθεσης η τιμή κλεισίματος του δείκτη είναι τουλάχιστον κατά 1% χαμηλότερη από την τιμή κλεισίματος του δείκτη κατά την ημερομηνία έναρξης.

Τα δυο προϊόντα είναι εγγυημένου κεφαλαίου και στην περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν οι ανωτέρω προϋποθέσεις για την παροχή απόδοσης, ο επενδυτής λαμβάνει το αρχικό του κεφάλαιο.

Η διάρκεια της κατάθεσης των δυο προϊόντων είναι 8 μήνες, με έναρξη την 09/07/2004 και λήξη την 09/03/2005 και το ελάχιστο ποσό συμμετοχής είναι 10.000 ευρώ.

Το σύνολο των τόκων (εφ όσον προκύψουν) καταβάλλεται στη λήξη της κατάθεσης.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΕΙΡ



Σχολιασμένα