Intralot: Ανανέωση συμβολαίου στη Δυτική Αυστραλία

Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014 10:53
UPD:10:54
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Έπεσαν οι υπογραφές για την ανανέωση του συμβολαίου της Intralot Australia, θυγατρικής του ομίλου Intralot, με τη Λοταρία της Δυτικής Αυστραλίας Lotterywest (Lotteries Commission of Western Australia) για τρία επιπλέον χρόνια, με δυνατότητα δύο επιπλέον μονοετών ανανεώσεων.

Έτσι, η εταιρεία θα συνεχίσει να παρέχει την τεχνολογία και τις σχετικές υπηρεσίες στη Lotterywest μέχρι το 2019.

Η επέκταση του συμβολαίου περιλαμβάνει την αναβάθμιση του κεντρικού συστήματος της Intralot, LOTOS O/S™, την παροχή της ανανεωμένης διαδικτυακής πλατφόρμας, B-On, καθώς και της διαδραστικής multimedia πλατφόρμας, Horizon. Η Lotterywest έχει ξεκινήσει μια σημαντική προσπάθεια για τον ανασχεδιασμό όχι μόνο της τεχνολογίας, αλλά και της συνολικής εικόνας των σημείων πώλησης της λοταρίας, που θα εμπλουτιστούν με τα πρωτοποριακά τερματικά της Intralot, Photon και Genion, καθώς και της τελευταίας τεχνολογίας self-service συσκευής, Gablet.

Η Intralot θα παρέχει επίσης στη Lotterywest τη διαδραστική λύση για κινητά τηλέφωνα που παρουσίασε πρόσφατα, το “Mobile Lottery”, για την οποία έχει αιτηθεί για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Πρόκειται για μια ανεξάρτητη end-to-end λύση που αναπτύχθηκε για iOS και Android, κινητά και συσκευές tablet. Το Mobile Lottery αλλάζει την εμπειρία του παιχνιδιού δημιουργώντας νέα επίπεδα αλληλεπίδρασης και κοινωνικής δικτύωσης, επιτρέποντας την συμμετοχή σε όλα τα παιχνίδια μέσω μιας καινοτόμου εφαρμογής για κινητές συσκευές, που είναι διαθέσιμη στους παίκτες οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.

«Η ομάδα της Lotterywest είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας μας με την Intralot, η οποία είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης. Προσβλέπουμε σε αυτή την πολύ καλή συνεργασία και για τα επόμενα χρόνια», δήλωσε η Jan Stewart, διευθύνουσα σύμβουλος της Lotterywest.

Ο κ. Ιωάννης Παντολέων,  Chief Operations Officer του oμίλου Intralot, ανέφερε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την επέκταση της συνεργασίας μας με την Lotterywest. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων επτά ετών έχουμε συνεργαστεί στενά με τη Λοταρία και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που έχουμε συμβάλλει στην επιτυχημένη προσπάθειά τους να εκσυγχρονίσουν τις δραστηριότητες τους, να αυξήσουν τις πωλήσεις της λοταρίας, καθιστώντας την παράδειγμα για την ευρύτερη περιοχή. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την επιτυχημένη συνεργασία μας προς όφελος των παικτών και όλων των εμπλεκομένων μερών».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα