Mevaco: Μέρισμα 0,02 ευρώ ανά μετοχή

Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2004 12:51

Τη διανομή μερίσματος 0,02 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση 2003 αποφάσισε η σημερινή ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Mevaco A.E. . Δικαιούχοι του μερίσματος θα είναι οι κάτοχοι μετοχών εταιρείας μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Χ.Α. στις 29 Ιουνίου 2004. Από την 30ή Ιουνίου 2004 οι μετοχές της εταιρείας θα είναι διαπραγματεύσιμες χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα.

Ο τρόπος και η ημερομηνία έναρξης καταβολής του μερίσματος στους δικαιούχους θα αποφασιστούν σε μεταγενέστερη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.

Τέλος, η διοίκηση αναθεώρησε προς πάνω τις προβλέψεις της για τα οικονομικά μεγέθη της εταιρείας στο σύνολο της τρέχουσας χρήσης. Σύμφωνα με τις νέες προβλέψεις, ο κύκλος εργασιών της εταιρείας αναμένεται το 2004 να είναι αυξημένος κατά 45% σε σχέση με την προηγούμενη χρήση και τα κέρδη προ φόρων εκτιμάται ότι θα ενισχυθούν κατά 32%.

Σε ενοποιημένη βάση αναμένεται αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 35% και τα κέρδη προ φόρων μετά την αφαίρεση των δικαιωμάτων μειοψηφίας κατά 50%.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΕΒΑ



Σχολιασμένα