Σεμινάριο του ΣΕΒ στη Βουλγαρία

Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2004 14:12

Σεμινάριο στη Βουλγαρία με θέμα «Περιφερειακή Πολιτική και Διαρθρωτικά Ταμεία» οργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ) χθες, 24/6/2004, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βουλγαρίας (ΒΙΑ) και την Ευρωπαϊκή Ένωση Βιομηχανικών και Εργοδοτικών Οργανώσεων (UNICE).

Η εκδήλωση οργανώθηκε στο πλαίσιο του κοινοτικού προγράμματος BOSMIP που αφορά την ενίσχυση των Επιχειρηματικών Οργανώσεων νέων και μελλοντικών κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και την εξοικείωση των τοπικών εταιριών με τις απαιτήσεις του κοινοτικού κεκτημένου.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν περίπου 45 στελέχη Περιφερειακών και Κλαδικών Συνδέσμων, Επιμελητηρίων και Κρατικών Αρχών της Βουλγαρίας για να ενημερωθούν, να αποκτήσουν τεχνογνωσία και να αξιοποιήσουν δυνατότητες συνεργασίας με τον κρατικό και ιδιωτικό τομέα της Ελλάδας.

Η συζήτηση που έγινε επικεντρώθηκε στην αποτελεσματικότητα διαχείρισης κοινοτικών πόρων, στις περιφερειακές πολιτικές ανάπτυξης και στον κρίσιμο ρόλο της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και των Επιχειρηματικών Φορέων.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα