Ευρωσύμβουλοι: Συνεργασία με την ινδική Total Solutions Group

Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014 12:14
UPD:12:15

Τη σύναψη συμφωνίας συνεργασίας με τον ινδικό όμιλο Total Solutions Group, ο οποίος καλύπτει ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών και συμβουλευτικών δραστηριοτήτων στην Ινδία και στην Άπω Ανατολή, ανακοίνωσε η Ευρωσύμβουλοι Α.Ε.

Σύμφωνα με την εταιρεία, πρόκειται για μια αμοιβαία επωφελή σύμπραξη, που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ένα από τα δύο αντισυμβαλλόμενα μέρη της, να προσβλέπει ότι, μέσω της συνδρομής του εταίρου της θα μπορέσει να εντοπίσει και να αξιοποιήσει επιχειρηματικές ευκαιρίες σε νέες αγορές στις οποίες ενδιαφέρεται να αποκτήσει παρουσία.

Σημειώνεται ότι στην παρούσα φάση η Total Solutions Group αναζητά τρόπους να επεκτείνει την παρουσία της στην Ευρώπη με το μικρότερο δυνατό ρίσκο, ενώ και η Ευρωσύμβουλοι Α.Ε. δεν μένει αδιάφορη στην προοπτική δραστηριοποίησής της στην Ινδία και την Ασία.

Βάσει των όρων του μνημονίου αλληλοκατανόησης (MoU) που υπεγράφη, η Ευρωσύμβουλοι Α.Ε. αναλαμβάνει να παρέχει κάθε υποστήριξη στην Total Solutions Group, σε συνδεδεμένες επιχειρήσεις και σε οργανισμούς - πελάτες της, στην αναζήτηση και στην αξιοποίηση επενδυτικών project τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε άλλες χώρες στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη, τις οποίες η ελληνική εισηγμένη γνωρίζει καλά, λόγω της πολύχρονης παρουσίας της, είτε αυτόνομα, είτε μέσω θυγατρικών.

Ειδικά για τη χώρα μας, το ενδιαφέρον της ινδικής εταιρείας εντοπίζεται κυρίως σε επενδύσεις στον τουριστικό τομέα και στην προώθηση διάφορων τεχνολογικών εφαρμογών που διαθέτει.

Στην ίδια λογική, η Total Solutions Group δεσμεύεται να προωθήσει τα σχέδια επέκτασης σε Ινδία και Άπω Ανατολή, ελληνικών επιχειρήσεων που είναι πελάτες της Ευρωσύμβουλοι Α.Ε., αλλά και της ίδιας της βορειοελλαδικής εισηγμένης εταιρείας συμβούλων, για πρότζεκτ ανάπτυξης, καινοτομίας και συμβουλευτικών υπηρεσιών προς κρατικούς θεσμούς, με τη συνδρομή του τμήματος συμβούλων της ινδικής εταιρείας και στο πλαίσιο χρηματοδοτικών προγραμμάτων φορέων όπως οι EU, Asian Development Bank, UNDP κλπ.

Επίσης, οι δύο εταίροι συμφωνούν να εξερευνήσουν από κοινού οποιαδήποτε άλλη «win – win» επιχειρηματική ευκαιρία που θα προκύψει από τη συμπληρωματικότητα της δράσης τους και από τη γεωγραφική τοποθέτησή τους σε Ευρώπη, Ινδία και Άπω Ανατολή.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΣΥΜΒ



Σχολιασμένα