ICAP: Στο 21% το ποσοστό των γυναικών στη διοίκηση των ελληνικών επιχειρήσεων

Δευτέρα, 07 Ιουλίου 2014 11:53
UPD:11:59

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση «High Heels on High Hills» που διοργάνωσε η ICAP Group για δεύτερη συνεχή χρονιά, την Τετάρτη 2 Ιουλίου, στο Athens Plaza.

Ο κ. Νικήτας Κωνσταντέλλος, CEO της ICAP Group, αναφέρθηκε στην αύξηση του ποσοστού των γυναικών στη διοίκηση των ελληνικών επιχειρήσεων, από 19% το 2012 σε 21% το 2013, βάσει έρευνας που εκπονεί η ICAP κάθε χρόνο και δημοσιεύεται στο Leading Women in Business και τόνισε ότι οι επιχειρήσεις οφείλουν να αξιοποιήσουν τις γυναίκες στελέχη τους και να θέτουν σαφείς στόχους επ’ αυτού.

Στην εκδήλωση αναλύθηκαν, μεταξύ άλλων, οι βέλτιστες πρακτικές που ακολουθούνται από τις εταιρείες EMC Hellas, Xerox Hellas και Microsoft Hellas σχετικά με τη διευκόλυνση της ανέλιξης των γυναικών στις επιχειρήσεις τους, ενώ αναλύθηκαν και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα στελέχη κατά τη διάρκεια της καριέρας τους, αλλά και τα μυστικά για μια πετυχημένη καριέρα, βάσει προσωπικών εμπειριών των ομιλητριών.

Την εσπερίδα παρακολούθησαν 200 επιχειρηματίες και ανώτατα στελέχη, ενώ χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι  εταιρείες EMC, ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ (Everyday), Holmes Place, INTERSYS (Olympus), APIVITA, 180 degrees και το nok-shop.gr.
 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα