ΕΤΕ: Νέα σύμβαση για έργο στην Αττική

Στο πλαίσιο του JESSICA
Παρασκευή, 04 Ιουλίου 2014 12:50
UPD:12:52
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Την τρίτη σύμβαση χρηματοδότησης έργου στην Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο του χρηματοδοτικού εργαλείου JESSICA, υπέγραψαν η Εθνική Τράπεζα και ο ανάδοχος Intrasoft International - Intrakat.

Το έργο αφορά στη μελέτη, χρηματοδότηση, εγκατάσταση, υποστήριξη της λειτουργίας, συντήρηση και τεχνική διαχείριση Ολοκληρωμένου Συστήματος Πληροφόρησης Επιβατών και διαχείρισης στόλου για τις Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε. με ΣΔΙΤ.

Με την υλοποίηση του έργου το επιβατικό κοινό της Αττικής θα γνωρίζει τον ακριβή χρόνο διέλευσης των λεωφορείων και τρόλεϊ της γραμμής που τους εξυπηρετεί από την στάση που τους ενδιαφέρει. Επιπλέον, το σύστημα θα παρέχει πρόσθετες δυνατότητες, όπως εκτίμηση της συνολικής διάρκειας του δρομολογίου που επιλέγεται και εύρεση βέλτιστου συνδυασμού μέσων και γραμμών που πρέπει να χρησιμοποιηθούν για συγκεκριμένο προορισμό.

Κατά την περίοδο κατασκευής (2014-2015) θα δημιουργηθούν 115 θέσεις εργασίας, ενώ κατά την 10ετή διάρκεια της σύμβασης λειτουργίας θα υπάρχουν 40 μόνιμες θέσεις εργασίας.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΤΕ



Σχολιασμένα