Autohellas: Διευκρινίσεις για τη συγχώνευση με Βακάρ

Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2014 10:52
UPD:10:53

Διευκρινίσεις σχετικά με τη σκοπούμενη συγχώνευση δι' απορρόφησης της εταιρείας Βακάρ δίνει η Autohellas σε ανακοίνωση που εξέδωσε, απαντώντας σε επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η Autohellas και η Βακάρ ελέγχονται από τον Θεόδωρο Βασιλάκη, ενώ τέσσερα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Autohellas συμμετέχουν και στο δ.σ. της Βακάρ, ήτοι οι κ.κ. Θεόδωρος Βασιλάκης, Ευτύχιος Βασιλάκης, Εμμανουέλλα Βασιλάκη και Γεώργιος Βασιλάκης.

Την 30.06.2014, τα δ.σ. των δύο εταιρειών αποφάσισαν την έναρξη των διαδικασιών συγχώνευσης δι' απορρόφησης της Βακάρ από την Autohellas, ορίζοντας, μεταξύ άλλων, την 30.06.2014 ως ημερομηνία ισολογισμού μετασχηματισμού.

Επισημαίνεται ότι το δ.σ. της Autohellas αποφάσισε τη συγχώνευση στο πλαίσιο επέκτασης της επιχειρηματικής δραστηριότητας της εταιρείας  στο χώρο του αυτοκινήτου.

Η εταιρεία διευκρινίζει πως σε αυτό το στάδιο δεν έχει ακόμα διενεργηθεί αποτίμηση της υπό συγχώνευσης εταιρείας ούτε έχει καθοριστεί η σχέση ανταλλαγής μετοχών. Κατά τούτο, δεν είναι δυνατόν σε αυτό το στάδιο να περιγραφούν οι επιπτώσεις στα οικονομικά μεγέθη της από τη σκοπούμενη συγχώνευση.

Η Autohellas εκτιμά επίσης ότι η σκοπούμενη συγχώνευση θα έχει ολοκληρωθεί το αργότερο εντός έξι μηνών από  την ημερομηνία λήψης της απόφασης περί έναρξης της διαδικασίας συγχώνευσης.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΟΕΛ



Σχολιασμένα