Εμπορική: Η υπηρεσία e.Banking στα αγγλικά

Τετάρτη, 07 Ιουλίου 2004 13:27

Την αγγλική έκδοση της υπηρεσίας Emporiki e.Banking εγκαινίασε πρόσφατα η Εμπορική Τράπεζα. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της τελευταίας, από την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2004 όλοι οι αγγλόφωνοι πελάτες της τράπεζας μπορούν να ενημερώνονται και να διαχειρίζονται τους λογαριασμούς τους μέσα από την εταιρική πύλη της Emporiki Bank, www.emporiki.gr , επιλέγοντας απλώς την αγγλική έκδοση της υπηρεσίας Emporiki e.Banking.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της τράπεζας, η αγγλική εκδοχή της υπηρεσίας Emporiki e.Banking προσφέρει τις ίδιες δυνατότητες με την ελληνική έκδοση και επιπλέον είναι η μόνη αγγλόφωνη υπηρεσία που επιτρέπει την επιλογή γλώσσας στην εκτύπωση αποδεικτικού ηλεκτρονικής συναλλαγής.

Η αγγλική έκδοση της υπηρεσίας e.Banking είναι δομημένη με τέτοιο τρόπο ώστε όλοι οι πελάτες να ενημερώνονται «με μια ματιά» για τη σχέση τους με την Τράπεζα αλλά και να πραγματοποιούν πληθώρα συναλλαγών όπως για παράδειγμα μεταφορά ποσού, εξόφληση λογαριασμών, καθορισμό πάγιων εντολών, με ευκολία και κυρίως με ασφάλεια.

Οι αγγλόφωνοι πελάτες της Emporiki Bank μπορούν να ενημερώνονται για όλα τα νέα της υπηρεσίας Emporiki e.Banking online www.emporiki.gr ή στο τηλέφωνο: 801 11 98000.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα