ΧΑΑ - Γενικές συνελεύσεις

Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2001 16:03

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΔΕΣΜΟΣ Α.Ε.Β.Ε.

Α’ Επαναληπτική (Εξ Αναβολής) Τακτική Γενική Συνέλευση των κ.κ. Μετόχων προνομιούχων μετοχών στις 18/8/2001, ημέρα Σάββατο και ώρα 16:00, στην έδρα της εταιρίας επί της οδού Τσαλαβούτα 9, Περιστέρι με θέματα ημερησίας διατάξεως:

1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και με έκδοση νέων μετοχών.

2. Τροποποίηση των άρθρων 5 και 6 του καταστατικού της εταιρίας περί μετοχικού κεφαλαίου και περί Μετοχών αντίστοιχα.

3. Κατάργηση του δικαιώματος προτιμήσεως των μετόχων της εταιρίας άλλως περιορισμός της ασκήσεως του δικαιώματος προτιμήσεως των μετόχων στην προτεινόμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

4. Έγκριση προτάσεων του Δ.Σ. προς την Γ.Σ. και των σχετικών εκθέσεων του Δ.Σ. σχετικά με τον περιορισμό ή την κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των μετόχων.

5. Αξιολόγηση του Δ.Σ. των επιπτώσεων επί της χρηματιστηριακής τιμής της μετοχής από την κατάργηση ή τον περιορισμό του δικαιώματος προτιμήσεως.

6. Μεταβολή της ονομαστικής αξίας των κοινών και προνομιούχων μετοχών και τροποποίηση των άρθρων 5, 5α και 6 του καταστατικού της εταιρίας.

7. Διεύρυνση και τροποποίηση του σκοπού της εταιρίας καθώς και τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού της εταιρίας.

8. Υποβολή και έγκριση επιχειρηματικού σχεδίου ανάπτυξης της εταιρίας.

9. Μετατροπή του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας και της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής σε Ευρώ, σύμφωνα με τον Νόμο 2842/2000 και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα