Αλλαγές στο πρόγραμμα πτήσεων της Hellas Jet

Πέμπτη, 08 Ιουλίου 2004 15:01

Σε αλλαγές στο πρόγραμμα των πτήσεών της σε ορισμένα δρομολόγια της προχωρεί η Hellas Jet ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού.

Πιο από τις 3 Ιουλίου 2004 έως και τις 30 Οκτωβρίου 2004, η πρωινή πτήση του Σαββάτου από Αθήνα προς Λονδίνο (Gatwick) στις 08:10 αντικαθίσταται από την πτήση της Αθήνας προς το Λονδίνο (Heathrow) στις 09:05.

Αντίστοιχα, η πτήση από το Λονδίνο (Gatwick) προς Αθήνα στις 11:00 αντικαθίσταται από την πτήση του Λονδίνου (Heathrow) προς Αθήνα στις 12:05. Επίσης, σημειώνεται για την ίδια χρονική περίοδο και αναπροσαρμογή στα πρωινά δρομολόγια από την Αθήνα για το Παρίσι, και από το Παρίσι για την Αθήνα.

Διατηρώντας τις υπόλοιπες προγραμματισμένες πτήσεις της, η HELLAS JET, συνεχίζει να προσφέρει 11 πτήσεις την εβδομάδα για τις Βρυξέλλες με πτήσεις κοινού κωδικού με την SN Brussels, 12 πτήσεις την εβδομάδα για το Παρίσι, 14 πτήσεις την εβδομάδα για το Λονδίνο (8 για Heathrow και 6 για Gatwick) και 4 πτήσεις την εβδομάδα για το Μάντσεστερ, με πτήσεις κοινού κωδικού με τις Ολυμπιακές Αερογραμμές.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα