Στην Παντεχνική έργο της Εγνατίας Οδού

Παρασκευή, 09 Ιουλίου 2004 18:43

Ενα νέο έργο, συνολικού προϋπολογισμού 85 εκατ. ευρώ (προ ΦΠΑ) ανέλαβε να υλοποιήσει η κατασκευαστική εταιρία Παντεχνική ΑΕ, υπογράφοντας σήμερα την σχετική σύμβαση.

Η σύμβαση για την ανάθεση του έργου υπεγράφη από την Εγνατία Οδό (κύριος του έργου) και την Παντεχνική. Η κατασκευή του έργου, σύμφωνα με τη σύμβαση ανάθεσης, θα ολοκληρωθεί σε διάστημα 36 μηνών.

Το έργο αφορά στην εκτέλεση των υπολειπομένων εργασιών της Εγνατίας οδού στην περιοχή του Νομού Θεσπρωτίας από Ηγουμενίτσα (τμήμα Λαδοχώρι -Λυκοπόδι) έως Ελευθεροχώρι Παραμυθιάς (τμήμα Κρυσταλλοπηγή - Ψηλοράχη).

Μεταξύ αυτών που προβλέπεται να κατασκευαστούν είναι, χωματουργικές εργασίες, γέφυρες δύο ανεξάρτητων κλάδων, σήραγγες και τεχνικά Cut & Cover, άνω και κάτω διαβάσεις, βελτιώσεις και αποκαταστάσεις επαρχιακών και αγροτικών οδών της ευρύτερης περιοχής, εργασίες οδοστρωσίας, ασφαλτικών, σήμανσης - ασφάλειας, αποχέτευσης-αποστράγγισης, οδοφωτισμού και μέρους των Η/Μ εργασιών των σηράγγων, κτίρια εξυπηρέτησης σηράγγων και κτίρια διοίκησης αυτοκινητοδρόμων.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα