Συμφωνία CPI με Sharp Electronics

Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2004 11:52

ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ με τη Sharp Electronics για την ανάληψη της αντιπροσωπείας στην Ελλάδα των προϊόντων αυτοματισμού γραφείου Sharp (copiers, fax, multifunction units, calculators και projectors) κατέληξε η CPI.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της τελευταίας, η συμφωνία αυτή, που επιτεύχθηκε μετά από μακρές συζητήσεις τόσο με τη Sharp Αυστρίας και Sharp Ιαπωνίας όσο και με την εισηγμένη εταιρεία Micromedia - Μπριτάνια, αφορά και στην ταυτόχρονη ανάληψη υποστήριξης των συμβολαίων συντήρησης της υπάρχουσας εγκατεστημένης βάσης των προϊόντων αυτών. Ημερομηνία ενεργοποίησης της συμφωνίας είναι η 1η/9/2004.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της CPI, μετά την ανάληψη της αντιπροσωπίας των προϊόντων αυτοματισμού γραφείου της Sharp, τα συνολικά έσοδα του ομίλου αναμένεται να αυξηθούν κατά 50%, τα έσοδα από υπηρεσίες να ξεπεράσουν τα επτά εκατ. ευρώ, ενώ ο όμιλος αποκτά ισχυρή πρόσβαση σε επιπλέον 10.000 πελάτες.

Η νέα αυτή δραστηριότητα του ομίλου της CPI εντάσσεται στη στρατηγική της εταιρείας να επενδύει σε αγορές συγγενείς / συμπληρωματικές με αυτές στις οποίες δραστηριοποιείται (η σύγκλιση της αγοράς της εκτύπωσης -printing- με αυτήν της φωτοαντιγραφής-copying- είναι σαφής και έντονη), καθώς και στην στρατηγική της για αύξηση των εσόδων από υπηρεσίες.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΣΠΙ



Σχολιασμένα