Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2004 17:09

ΑΙΟΛΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ.

Β’ Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 20/07/2004, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, Πλατεία Φιλικής εταιρείας 14, Αθήνα, 4ος όροφος, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μείωση Μετοχικού Κεφαλαίου με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής με σκοπό τον συμψηφισμό ζημιών προηγουμένων χρήσεων και ταυτόχρονη ισόποση αύξηση αυτού με αντίστοιχη αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών του λογαριασμού του δημιουργηθέντος εκ της διαφοράς εκδόσεως μετοχών υπέρ το άρτιο - τροποποίηση άρθρου 3 του Καταστατικού. 2. Μετατροπή των μετοχών σε ονομαστικές - τροποποίηση άρθρου 4 παρ. 2 του Καταστατικού.

ΝΤΙΟΝΙΚ Α.Ε.

Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 21/07/2004, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:00, στα γραφεία της εταιρίας στις Αχαρνές Αττικής, επί της οδού Αριστοτέλους 95, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Επικαιροποίηση του Καταστατικού σχετικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που αποφασίστηκε την 15.12.2003 από το Δ.Σ. σε υλοποίηση προγράμματος stock option. 2. Έγκριση συγχώνευσης με απορρόφηση των Ανωνύμων Εταιριών "ΕΥΡΩΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ Α.Ε. ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ, Η/Υ, ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ & ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ" και "UNIKID HELLAS (ΓΙΟΥΝΙΚΙΝΤ ΕΛΛΑΣ) Α.Ε. ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΩΝ" από την εταιρία, βάσει του από 7.4.2004 κοινού Σχεδίου Συμβάσεως Συγχωνεύσεως και της επ' αυτού επεξηγηματικής έκθεσης. 3. Ορισμός εκπροσώπου για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης συγχώνευσης. 4. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού - Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας. 5. Τροποποίηση του άρθρου 3 του Καταστατικού - Επέκταση του εταιρικού σκοπού. 6. Eκλογή νέων μελών του Δ.Σ. 7. Προέγκριση αμοιβών και αποζημιώσεων προς τα νέα μέλη του Δ.Σ. που θα εκλεγούν για τη χρήση 2004.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΔΙΟΝ



Σχολιασμένα