Cosmote: Πακέτο καρτοκινητής ειδικά για τους ξένους επισκέπτες

Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2004 16:35

Ένα νέο πακέτο σύνδεσης καρτοκινητής, ειδικά για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών του εξωτερικού που θα βρεθούν στη χώρα μας εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων, προσφέρει η COSMOTE, Μέγας Εθνικός Χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004.

Το νέο πακέτο προσφέρει στους πελάτες οικονομικότερες χρεώσεις στις διεθνείς κλήσεις και διατίθεται με προενεργοποιημένο το αγγλικό μενού, συσκευασία και οδηγίες χρήσης στην αγγλική γλώσσα.

Παράλληλα, οι πελάτες θα έχουν πρόσβαση στη χρηστική υπηρεσία «Τουριστικός Οδηγός» (Tourist Guide), διαθέσιμη στα αγγλικά και σε άλλες τέσσερις γλώσσες. Η υπηρεσία, με «όχημα» τη φωνή, εξασφαλίζει μέσω της φωνητικής πύλης 1404 πρόσβαση σε έξι διαφορετικές κατηγορίες τουριστικού ενδιαφέροντος. Σε αυτές περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, πληροφορίες για τουριστικά αξιοθέατα, δρομολόγια, φεστιβάλ καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για τις Ολυμπιακές πόλεις και άλλους σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα.

Το πακέτο διατίθεται στην ειδική τιμή των 3 ευρώ και περιλαμβάνει δωρεάν αρχικό χρόνο ομιλίας 1 ευρώ. Οι προνομιακές χρεώσεις για τις διεθνείς κλήσεις θα ισχύσουν έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2004.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα